Vitlöksfisk med pinjenötter
Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över smör-&rapsolja blandad med vitlök och citronsaft.
Strö över salt, peppar, persilja och pinjenötter. Stek i mitten av ugnen 15-20 min.
Koka tillbehör enligt anvisning på förpackningen (matvete/bulgur/ris/potatis).
Fräs spenaten i lite smör-&rapsolja, smaka av med salt och peppar. Servera fisken med valfritt tillbehör och spenat.
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över smör-&rapsolja blandad med vitlök och citronsaft.
Strö över salt, peppar, persilja och pinjenötter. Stek i mitten av ugnen 15-20 min.
Koka tillbehör enligt anvisning på förpackningen (matvete/bulgur/ris/potatis).
Fräs spenaten i lite smör-&rapsolja, smaka av med salt och peppar. Servera fisken med valfritt tillbehör och spenat.