Beställ prov på MedMade Original & Jordgubb

MedMade Bariatric Surgery Supplements har tagits fram för att göra vardagen enklare för den som är viktopererad. Det är en allt-i-ett-produkt som följer de nordiska riktlinjerna för supplementering och innehåller alla de vitaminer och mineraler som kroppen behöver tillskott av efter operationen, i rätt mängder och former. Istället för en handfull olika produkter räcker det alltså med en och du tar endast fyra tabletter per dag, förslagsvis två på morgonen och två på kvällen.

Produkterna är framtagna som sväljtabletter, men då de är extra snabblösliga går de också att lösa upp i vatten för den som har problem att svälja tabletter.

Vill du prova MedMade? Fyll då i nedanstående formulär så skickar vi en dagsdos av varje produkt per brev till dig, helt utan kostnad och förpliktelser så klart!

Personuppgiftsansvarig för information som samlas in via detta formulär är Impolin AB, 556664-0834, Kanalvägen 15, 183 38 Täby, 08-544 999 00. Informationen från detta formulär lagras i 90 dagar och används enbart för att fullgöra våra förpliktelser till dig som kund (skicka ut beställda prover) samt för statistik och uppföljning. Provbeställningen medför inga förpliktelser för dig som kund.