Sallad med vattenmelon, jordgubbar, oliver & grönpepparost
Ingredienser, 4 port
400 g vattenmelon
½ l jordgubbar
150 g Castello® White with green pepper
1 kopp svarta oliver
½ rödlök
60 g ruccola
Vinägrett
1 msk vit balsamvinäger
3 msk olivolja
1 tsk flytande honug
salt och peppar
1
Skala melonen. Skär melon, stora jordgubbar och ost i bitar.
2
Skala och skär löken i tunna klyftor.
3
Lägg rucolan på ett fat. Fördela melon, jordgubbar, ost och lök på fatet. Strö över oliverna.
4
Blanda vinäger, olivolja och honung och ringla över. Salta och peppra.
Ingredienser
Ingredienser, 4 port
400 g vattenmelon
½ l jordgubbar
150 g Castello® White with green pepper
1 kopp svarta oliver
½ rödlök
60 g ruccola
Vinägrett
1 msk vit balsamvinäger
3 msk olivolja
1 tsk flytande honug
salt och peppar
Instruktioner
1
Skala melonen. Skär melon, stora jordgubbar och ost i bitar.
2
Skala och skär löken i tunna klyftor.
3
Lägg rucolan på ett fat. Fördela melon, jordgubbar, ost och lök på fatet. Strö över oliverna.
4
Blanda vinäger, olivolja och honung och ringla över. Salta och peppra.
Notes
Föregående