Tapas med räkor och rom

FörfattareArlaKategori

Tre små tapas per person, två pumpernickel och en crostini. Snabbt och gott! Perfekt som en mindre rätt och som variant av fredagsmyset.

Ingredienser, 4 portioner
 8 skivor pumpernickelbröd
 4 crostini
 250 g Keso mini
 12 räkor
 färsk timjan
 1 bit gurka
 75 g löjrom eller stenbitsrom
Gör så här
1

Fördela cottage cheese på samtliga brödskivor och crostini. Skala räkorna. Fördela dem på 4 av brödskivorna. Garnera med timjan.

Skär gurkan i tunna stavar. Forma löjrommen med hjälp av teskedar till små ägg. Lägg dem på resten av brödskivorna och samtliga crostini. Garnera med gurkstavar.

Näringsvärden per portion inklusive tillbehör

Energi: 135 kcal

Protein: 16 g

E% protein: 47%

Ingredienser

Ingredienser, 4 portioner
 8 skivor pumpernickelbröd
 4 crostini
 250 g Keso mini
 12 räkor
 färsk timjan
 1 bit gurka
 75 g löjrom eller stenbitsrom

Instruktioner

Gör så här
1

Fördela cottage cheese på samtliga brödskivor och crostini. Skala räkorna. Fördela dem på 4 av brödskivorna. Garnera med timjan.

Skär gurkan i tunna stavar. Forma löjrommen med hjälp av teskedar till små ägg. Lägg dem på resten av brödskivorna och samtliga crostini. Garnera med gurkstavar.

Notes

Tapas med räkor och rom