Matiga muffins med fetaost och soltorkade tomater
Matiga muffins kan fyllas med flera olika smaksättningar så man kan variera sig! Dessa muffins är gjorda med en bas av grahamsmjöl, ägg och kvarg. Ett perfekt mellanmål att ha i frysen och ta fram allteftersom, som alternativ till frukosten eller till picnic-korgen.
Blanda grahamsmjöl och bakpulver samt tillsätt ägg och kvarg. Hacka tomaterna samt basilikan.
Dela fetaosten i önskvärt stora bitar och tillsätt allt i smeten samt krydda med salt och peppar.
Klicka ut i större smorda muffinsformar och toppa med sesamfrön.
Ingredienser
Instruktioner
Blanda grahamsmjöl och bakpulver samt tillsätt ägg och kvarg. Hacka tomaterna samt basilikan.
Dela fetaosten i önskvärt stora bitar och tillsätt allt i smeten samt krydda med salt och peppar.
Klicka ut i större smorda muffinsformar och toppa med sesamfrön.