Halloncheesecake

FörfattareArlaKategori

En riktigt god cheesecake i glas? Javisst! Och smal är den också. Du rör enkelt ihop cheesecaken, direkt i serveringsglasen. Med bara tre ingredienser är det klart på några få minuter!

mängd1 portion

Ingredienser, 4 portioner
 250 g djupfrysta hallon
 2 dl Arla köket Kesella kvarg vanilj
 1 digestivekex

Gör så här
1

Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas och täck med Kesella.

2

Krossa kexet och strö det över.

Näringsvärden per portion inklusive tillbehör

Energi: 150 kcal

Protein: 4 g

E% protein: 10 %

Ingredienser

Ingredienser, 4 portioner
 250 g djupfrysta hallon
 2 dl Arla köket Kesella kvarg vanilj
 1 digestivekex

Instruktioner

Gör så här
1

Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas och täck med Kesella.

2

Krossa kexet och strö det över.

Halloncheesecake