Halloncheesecake
En riktigt god cheesecake i glas? Javisst! Och smal är den också. Du rör enkelt ihop cheesecaken, direkt i serveringsglasen. Med bara tre ingredienser är det klart på några få minuter!
Ingredienser, 4 portioner
250 g djupfrysta hallon
2 koppar Arla köket Kesella kvarg vanilj
1 digestivekex
Gör så här
1
Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas och täck med Kesella.
2
Krossa kexet och strö det över.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 150 kcal
Protein: 4 g
E% protein: 10 %
Ingredienser
Ingredienser, 4 portioner
250 g djupfrysta hallon
2 koppar Arla köket Kesella kvarg vanilj
1 digestivekex
Instruktioner
Gör så här
1
Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas och täck med Kesella.
2
Krossa kexet och strö det över.
Notes
Föregående
Lingonmaräng
Nyare