Frusen hallonvanilj

FörfattareArlaKategori

Glassa med hemlagad glass. Frysta hallon och Kesella kvarg med vaniljsmak är dessutom allt du behöver till denna superenkla och supersnabba hallonglass. Perfekt till fredagsmyset.

Ingredienser, 4 portioner
 225 g frysta, osockrade hallon
 250 g Arla köket Kesella kvarg vanilj
Gör så här
1

Mixa frysta bär (Obs! För att det ska fungera måste bären vara frysta) med smaksatt Kesella och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri.

2

Servera genast. Du kan variera med blåbär eller björnbär.

Näringsvärden per portion inklusive tillbehör

Energi: 125 kcal

Protein: 5 g

E% protein: 16 %

Ingredienser

Ingredienser, 4 portioner
 225 g frysta, osockrade hallon
 250 g Arla köket Kesella kvarg vanilj

Instruktioner

Gör så här
1

Mixa frysta bär (Obs! För att det ska fungera måste bären vara frysta) med smaksatt Kesella och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri.

2

Servera genast. Du kan variera med blåbär eller björnbär.

Frusen hallonvanilj