Chokladgratinerad frukt
En annorlunda variant av Gino. Gratinerad frukt under ett täcke av både créme fraiche och riven mörk choklad. En varm fruktsallad som är både festlig och god.
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och klyfta kiwin. Skär bort skalet på melonen. Kärna ur päronen. Skär melon och päron i bitar.
Fördela all frukt i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en stor ugnssäker form. Blanda créme fraiche och choklad och fördela det över frukten.
Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter. Serveras ljummen.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 175 kcal
Protein: 3 g
E% protein: 7 %
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och klyfta kiwin. Skär bort skalet på melonen. Kärna ur päronen. Skär melon och päron i bitar.
Fördela all frukt i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en stor ugnssäker form. Blanda créme fraiche och choklad och fördela det över frukten.
Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter. Serveras ljummen.