Melonglass
När du mixar frusen melon i bitar med Kesella vanilj blir det hemlagad, sorbetliknande glass på direkten. Med olika melonsorter får du olika smaker och färger på glassen.
Ingredienser, 4 portioner
¾ kg melon, t ex vattenmelon, honungsmelon eller nätmelon
250 g Arla köket Kesella kvarg vanilj
Gör så här
1
Skala och kärna ur melonen. Skär i centimeterstora bitar. Lösfrys melonbitarna på ett fat 3 - 4 timmar.
2
Mixa dem med Kesella i en matberedare. Servera direkt i strutar eller glas.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 175 kcal
Protein: 6 g
E% protein: 14 %
Ingredienser
Ingredienser, 4 portioner
¾ kg melon, t ex vattenmelon, honungsmelon eller nätmelon
250 g Arla köket Kesella kvarg vanilj
Instruktioner
Gör så här
1
Skala och kärna ur melonen. Skär i centimeterstora bitar. Lösfrys melonbitarna på ett fat 3 - 4 timmar.
2
Mixa dem med Kesella i en matberedare. Servera direkt i strutar eller glas.
Notes
Föregående
Chokladgratinerad frukt
Nyare