Frusen hallonvanilj
Glassa med hemlagad glass. Frysta hallon och Kesella kvarg med vaniljsmak är dessutom allt du behöver till denna superenkla och supersnabba hallonglass. Perfekt till fredagsmyset.
Ingredienser, 4 portioner
225 g frysta, osockrade hallon
250 g Arla köket Kesella kvarg vanilj
Gör så här
1
Mixa frysta bär (Obs! För att det ska fungera måste bären vara frysta) med smaksatt Kesella och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri.
2
Servera genast. Du kan variera med blåbär eller björnbär.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 125 kcal
Protein: 5 g
E% protein: 16 %
Ingredienser
Ingredienser, 4 portioner
225 g frysta, osockrade hallon
250 g Arla köket Kesella kvarg vanilj
Instruktioner
Gör så här
1
Mixa frysta bär (Obs! För att det ska fungera måste bären vara frysta) med smaksatt Kesella och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri.
2
Servera genast. Du kan variera med blåbär eller björnbär.
Notes
Föregående