Dragonkyckling
Lättlagad och krämig kycklinggryta, med dragon som ger lite fransk touch. En riktig smakfavorit hos både stora och små! Servera med kokt potatis och kokta morötter.
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i smör i en stekpanna.
Vispa ihop créme fraiche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta.
Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 min under lock. Strö över ost, persilja eller dragon. Servera med kokt potatis och kokta morötter.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör:
Energi: 445 kcal
Protein: 36 g
E% protein: 32 %
Ingredienser
Instruktioner
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i smör i en stekpanna.
Vispa ihop créme fraiche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta.
Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 min under lock. Strö över ost, persilja eller dragon. Servera med kokt potatis och kokta morötter.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör:
Energi: 445 kcal
Protein: 36 g
E% protein: 32 %