Potatis- och kycklingsallad
Stek potatis och kyckling tillsammans i ugnen. Under tiden kan du passa på att göra tomatsalladen. Blanda, toppa med lite Keso och njut av alla smaker!
Sätt ugnen på 225°C. Skär potatisen i klyftor. Ställ dem med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25-30 min.
Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i smör-& rapsolja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg dem på plåten i ugnen när det återstår ca 15 min på potatisen.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda lök, tomater och rucola på ett stort fat. Rör ner olja och vinäger. Skär kycklingen i skivor. Vänd ner potatis och kyckling i salladen. Klicka på cottage cheese/keso.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda lök, tomater och rucola på ett stort fat. Rör ner olja och vinäger. Skär kycklingen i skivor. Vänd ner potatis och kyckling i salladen. Klicka på cottage cheese/keso.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör:
Energi: 435 kcal
Protein: 23 g
E% protein: 21%
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°C. Skär potatisen i klyftor. Ställ dem med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25-30 min.
Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i smör-& rapsolja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg dem på plåten i ugnen när det återstår ca 15 min på potatisen.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda lök, tomater och rucola på ett stort fat. Rör ner olja och vinäger. Skär kycklingen i skivor. Vänd ner potatis och kyckling i salladen. Klicka på cottage cheese/keso.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda lök, tomater och rucola på ett stort fat. Rör ner olja och vinäger. Skär kycklingen i skivor. Vänd ner potatis och kyckling i salladen. Klicka på cottage cheese/keso.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör:
Energi: 435 kcal
Protein: 23 g
E% protein: 21%