Nordafrikansk bönwok
Woka röda bönor, grönsaker, exotiska kryddor, citronsaft och russin och du har en härligt mustig, smakrik, god och ovanligt dekorativ rätt att servera.
Tillaga couscousen enligt anvisningarna på paketet.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och skär aubergine och squash i strimlor. Hetta upp olja och smör. Woka lök och vitlök när smöret blivit brunt. Tillsätt aubergine och squash och låt woka med 3-4 minuter. Tillsätt kryddor, citronsaft och citronskal.
Spola hastigt av bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Vänd ner bönor och russin i woken.
Servera bönwoken med couscous och en klick matyoghurt.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 400 kcal
Protein: 15 g
E% protein: 15%
Ingredienser
Instruktioner
Tillaga couscousen enligt anvisningarna på paketet.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och skär aubergine och squash i strimlor. Hetta upp olja och smör. Woka lök och vitlök när smöret blivit brunt. Tillsätt aubergine och squash och låt woka med 3-4 minuter. Tillsätt kryddor, citronsaft och citronskal.
Spola hastigt av bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Vänd ner bönor och russin i woken.
Servera bönwoken med couscous och en klick matyoghurt.