Smal pannacotta med bär
Dela nektarinerna och ta bort kärnan. Skala kiwin. Skär frukten i bitar. Trä upp frukt och jordgubbar på spett.
Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min.
Koka upp gräddmjölk och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Ta upp gelatinet ur vattnet, lägg ner det i gräddmjölken och rör tills det smält.
Tillsätt vaniljsocker och apelsinskal. Häll upp i 6 små vattensköljda glas. Låt stelna i kylen över natten.
Lägg på bären och sikta över florsocker.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi:200 kcal
Protein: 7 g
E% protein: 14 %
Ingredienser
Instruktioner
Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min.
Koka upp gräddmjölk och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Ta upp gelatinet ur vattnet, lägg ner det i gräddmjölken och rör tills det smält.
Tillsätt vaniljsocker och apelsinskal. Häll upp i 6 små vattensköljda glas. Låt stelna i kylen över natten.
Lägg på bären och sikta över florsocker.