Smörgås med skink- och kesosalsa

FörfattareArlaKategori

Enkel och mättande smörgås, där ljust grovbröd möter en härlig salsa gjord på skinka och keso. Som huvudmåltid för en man bör smörgåsen kompletteras med en frukt.

Ingredienser, 4 portioner
 8 skivor grovt bröd
 4 koppar keso
 2,50 hg rökt skinka, strimlad
 1 rödlök, hackad
 4 tomater, hackade och urkärnade
 2 tsk italiensk salladskrydda
 1 msk krasse, hackad
Sallad:
 1 påse eller förpackning ruccola
 2 koppar alfagroddar
Gör så här
1

Blanda Keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda, salt och peppar. Fördela röran på bröden. Garnera med klippt krasse. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.

Näringsvärden per portion inklusive tillbehör

Energi: 212 kcal

Protein: 35 g

E% protein: 66%

Ingredienser

Ingredienser, 4 portioner
 8 skivor grovt bröd
 4 koppar keso
 2,50 hg rökt skinka, strimlad
 1 rödlök, hackad
 4 tomater, hackade och urkärnade
 2 tsk italiensk salladskrydda
 1 msk krasse, hackad
Sallad:
 1 påse eller förpackning ruccola
 2 koppar alfagroddar

Instruktioner

Gör så här
1

Blanda Keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda, salt och peppar. Fördela röran på bröden. Garnera med klippt krasse. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.

Notes

Smörgås med skink- och kesosalsa