Fisk med avokado och couscoussallad
Färgrik och välsmakande vardagsrätt med torskfilé och avokado, som serveras med couscoussallad och härlig basilikayoghurt. En välsmakande rätt som framstår som betydligt mer komplicerad än den faktiskt är.
Ingredienser, 4 portioner
600 g torskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 koppar couscous eller bulgur
2 vitlöksklyftor
2 paprikor
1 msk Arla svenska smör
0,50 kopp hackad persilja
1 avokado
0,50 citron, rivet skal
1 kopp oliver
Basilikayoghurt
2 koppar Arla Köket turkisk yoghurt
1 kruka färsk basilika
1 riven vitlöksklyfta
0,50 citron, rivet skal
1 kopp oliver
Gör så här
1
Färgrik och välsmakande vardagsrätt med torskfilé och avokado, som serveras med couscoussallad och härlig basilikayoghurt. En välsmakande rätt som framstår som betydligt mer komplicerad än den faktiskt är.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 450 kcal
Protein: 37 g
E% protein: 33%
Ingredienser
Ingredienser, 4 portioner
600 g torskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 koppar couscous eller bulgur
2 vitlöksklyftor
2 paprikor
1 msk Arla svenska smör
0,50 kopp hackad persilja
1 avokado
0,50 citron, rivet skal
1 kopp oliver
Basilikayoghurt
2 koppar Arla Köket turkisk yoghurt
1 kruka färsk basilika
1 riven vitlöksklyfta
0,50 citron, rivet skal
1 kopp oliver
Instruktioner
Gör så här
1
Färgrik och välsmakande vardagsrätt med torskfilé och avokado, som serveras med couscoussallad och härlig basilikayoghurt. En välsmakande rätt som framstår som betydligt mer komplicerad än den faktiskt är.
Notes
Föregående
Skaldjurssallad på rostat grovbröd
Nyare