Ambassadör

När ens huvud inte hänger med…

En fundering jag har… när ens huvud inte riktigt hänger med 😊

Jag hade när jag vägde som mest stl 52 i kläder, dvs XXL osv. Nu när jag ska köpa kläder så behöver jag storlek 40-42 och i vissa fall funkar till och med storlek 38. Medium eller Large, lite beroende på. Det roliga är att när jag tar med mig ett plagg in i ett provrum, eller beställer blir det ALLTID, helt utan undantag, för stort!

Jag fattar inte varför, jag vet ju såklart om det här nu, men när jag väl ska beställa så tycker jag alltid att det ser väldigt litet ut på bilden. Så då klämmer jag till med en XL i alla fall, och får alltid skicka tillbaka för att byta storlek. Eller om jag står i ett provrum, så jag får kuta ut och hämta en eller ett mindre plagg.  Det är som mitt huvud fastnade i den där jättestora kroppen. Så märkligt, för jag var ju bara så stor ett kortare tag, men just den storleken blev tydligen mallen för mitt huvud 😊 Upplever du samma sak?