Fisk med avokado och couscoussallad

FörfattareArlaKategori

Färgrik och välsmakande vardagsrätt med torskfilé och avokado, som serveras med couscoussallad och härlig basilikayoghurt. En välsmakande rätt som framstår som betydligt mer komplicerad än den faktiskt är.

Ingredienser, 4 portioner
 600 g torskfilé
 1 tsk salt
 1 krm svartpeppar
 2 koppar couscous eller bulgur
 2 vitlöksklyftor
 2 paprikor
 1 msk Arla svenska smör
 0,50 kopp hackad persilja
 1 avokado
 0,50 citron, rivet skal
 1 kopp oliver
Basilikayoghurt
 2 koppar Arla Köket turkisk yoghurt
 1 kruka färsk basilika
 1 riven vitlöksklyfta
 0,50 citron, rivet skal
 1 kopp oliver
Gör så här
1

Färgrik och välsmakande vardagsrätt med torskfilé och avokado, som serveras med couscoussallad och härlig basilikayoghurt. En välsmakande rätt som framstår som betydligt mer komplicerad än den faktiskt är.

Näringsvärden per portion inklusive tillbehör

Energi: 450 kcal

Protein: 37 g

E% protein: 33%

Ingredienser

Ingredienser, 4 portioner
 600 g torskfilé
 1 tsk salt
 1 krm svartpeppar
 2 koppar couscous eller bulgur
 2 vitlöksklyftor
 2 paprikor
 1 msk Arla svenska smör
 0,50 kopp hackad persilja
 1 avokado
 0,50 citron, rivet skal
 1 kopp oliver
Basilikayoghurt
 2 koppar Arla Köket turkisk yoghurt
 1 kruka färsk basilika
 1 riven vitlöksklyfta
 0,50 citron, rivet skal
 1 kopp oliver

Instruktioner

Gör så här
1

Färgrik och välsmakande vardagsrätt med torskfilé och avokado, som serveras med couscoussallad och härlig basilikayoghurt. En välsmakande rätt som framstår som betydligt mer komplicerad än den faktiskt är.

Notes

Fisk med avokado och couscoussallad