Smörgås med skink- och kesosalsa
Enkel och mättande smörgås, där ljust grovbröd möter en härlig salsa gjord på skinka och keso. Som huvudmåltid för en man bör smörgåsen kompletteras med en frukt.
Ingredienser, 4 portioner
8 skivor grovt bröd
4 koppar keso
2,50 hg rökt skinka, strimlad
1 rödlök, hackad
4 tomater, hackade och urkärnade
2 tsk italiensk salladskrydda
1 msk krasse, hackad
Sallad:
1 påse eller förpackning ruccola
2 koppar alfagroddar
Gör så här
1
Blanda Keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda, salt och peppar. Fördela röran på bröden. Garnera med klippt krasse. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi: 212 kcal
Protein: 35 g
E% protein: 66%
Ingredienser
Ingredienser, 4 portioner
8 skivor grovt bröd
4 koppar keso
2,50 hg rökt skinka, strimlad
1 rödlök, hackad
4 tomater, hackade och urkärnade
2 tsk italiensk salladskrydda
1 msk krasse, hackad
Sallad:
1 påse eller förpackning ruccola
2 koppar alfagroddar
Instruktioner
Gör så här
1
Blanda Keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda, salt och peppar. Fördela röran på bröden. Garnera med klippt krasse. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.
Notes
Föregående