Receptbroschyr

Efter en viktoperation är det bra att fokusera på näringsrik mat och att variera matintaget. De allra flesta äter betydligt mindre portioner till en början och därför behöver de små portionerna vara väl komponerade. Mellanmålen spelar en särskilt viktig roll den första tiden och för många även på sikt.

Vi hoppas att denna receptsamling kan inspirera till goda och varierade mellanmål med ett bra näringsinnehåll. Recepten är framtagna och näringsberäknade av vår dietist och en portion är beräknad som en mellanmålsportion.

Fyll i formuläret nedan för att ladda ner receptbroschyren, som du sedan kan spara digitalt eller skriva ut som det passar dig.

Vänliga hälsningar,

MedMade

Genom att fylla i eller muntligt lämna dina uppgifter, skapa ett konto eller på annat sätt delge oss information, lämnar du ditt uttryckliga samtycke till att dina personuppgifter lagras och används av Navamedic AB. Lagringen av personuppgifter sker i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Uppgifterna kan också komma att användas för analys, uppföljning, statistikändamål, kundundersökningar, segmentering, profilering samt riktad marknadsföring, för att vi ska kunna erbjuda så bra och relevanta produkter, tjänster och erbjudanden som möjligt till dig som kund. Vi kommer inte att sälja, kostnadsfritt tillhandahålla eller på annat sätt distribuera dina personuppgifter till tredje part, utöver det som krävs för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund samt för övriga ovan nämnda användningsområden. Då personuppgifter överföras till tredje part, som på Navamedics vägnar bearbetar datan i enlighet med syftet för insamlandet, sker även den bearbetningen säkert och korrekt samt inom de begränsningar som angavs vid tiden för insamlandet. Tredje part inkluderar exempelvis logistik- och transportföretag, tryckerier och byråer samt företag som tillhandahåller olika marknadsföringstjänster och plattformar. När du registrerar dig hos oss startar en prenumeration på MedMade Nyhetsbrev, med information och inspiration för dig som överviktsopererad. Den är naturligtvis kostnadsfri och du kan när som helst avsluta prenumerationen med länken i nyhetsbrevet. För MedMades Nyhetsbrev använder vi oss i dagsläget av Mailchimps system. Detta innebär att lagring och behandling av din information (e-postadressen du registrerar som mottagaradress för nyhetsbrevet) medför en så kallad överföring av dina personuppgifter till tredje land utanför EU/EES området. För att läsa mer om detta och resten av innehållet i vår integritetsskyddspolicy, se: https://medmade.se/integritetsskyddspolicy/.