Matguide för minimagar

Låt denna matguide vara dig en trofast följeslagare för att få till matvanorna på sikt. Hälsosamma vanor är ett livslångt projekt, fokusera på det som blir rätt och försök att hålla i det! Vår förhoppning med denna guide är att det ska bli enkelt att välja rätt!

Fyll i formuläret nedan för att ladda ner matguiden, du kan spara ner den digitalt eller skriva ut – välj vad som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,

MedMade

Genom att fylla i eller muntligt lämna dina uppgifter, skapa ett konto eller på annat sätt delge oss information, lämnar du ditt uttryckliga samtycke till att dina personuppgifter lagras och används av Navamedic AB. Lagringen av personuppgifter sker i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Uppgifterna kan också komma att användas för analys, uppföljning, statistikändamål, kundundersökningar, segmentering, profilering samt riktad marknadsföring, för att vi ska kunna erbjuda så bra och relevanta produkter, tjänster och erbjudanden som möjligt till dig som kund. Vi kommer inte att sälja, kostnadsfritt tillhandahålla eller på annat sätt distribuera dina personuppgifter till tredje part, utöver det som krävs för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund samt för övriga ovan nämnda användningsområden. Då personuppgifter överföras till tredje part, som på Navamedics vägnar bearbetar datan i enlighet med syftet för insamlandet, sker även den bearbetningen säkert och korrekt samt inom de begränsningar som angavs vid tiden för insamlandet. Tredje part inkluderar exempelvis logistik- och transportföretag, tryckerier och byråer samt företag som tillhandahåller olika marknadsföringstjänster och plattformar. När du registrerar dig hos oss startar en prenumeration på MedMade Nyhetsbrev, med information och inspiration för dig som överviktsopererad. Den är naturligtvis kostnadsfri och du kan när som helst avsluta prenumerationen med länken i nyhetsbrevet. För MedMades Nyhetsbrev använder vi oss i dagsläget av Mailchimps system. Detta innebär att lagring och behandling av din information (e-postadressen du registrerar som mottagaradress för nyhetsbrevet) medför en så kallad överföring av dina personuppgifter till tredje land utanför EU/EES området. För att läsa mer om detta och resten av innehållet i vår integritetsskyddspolicy, se: https://medmade.se/integritetsskyddspolicy/.