Utskriftsalternativ:

Zucchini- och vitlökstoast

mängd1 portion

Ingredienser 4 port.
 16 mindre skivor mjukt, gärna grovt, bröd
 4 msk lätt creme fraiche
 2 klyftor vitlök, pressade
 2 zucchini, tunt skivade
 4 tomater, tunt skivade
 2 paprikor, tunt skivade
 16 skivor lufttorkad eller rökt skinka
Gör så här:
1

Blanda créme fraiche med vitlök, salt och peppar. Fördela zucchini, tomat och paprika på hälften av mjukbröden. Klicka den smaksatta créme fraichen över grönsakerna och lägg på två skivor skinka. Lägg på den andra hälften av mjukbröden som lock. Pressa ihop och grädda i en smörgåsgrill eller våffeljärn. Skär upp i snygga portionsbitar före serveringen.

Näringsvärden per portion inklusive tillbehör

Energi: 422 kcal

Protein: 25 g

E% protein: 24%